Usein kysytyt kysymykset

Soita 0400 577 447 tai lähetä sähköpostia info@savonvarastovuokraus.fi ja sovitaan tapaaminen varastolle. Tapaamisessa varastolla voidaan katsoa sopiva varaston koko ja tehdä sopimus valmiiksi alkamaan siitä päivästä kun se varaston tarve todellisuudessa teillä on. Tällä tavalla saat varattua varaston itsellesi ja pääset seuraavalla kerralla liikkumaan varastolle itsenäisesti täysin oman aikataulun mukaisesti (05.00 – 23.00).

Varastojen hinnat menevät varaston koon mukaan. Erillisestä hinnastostamme pystyt katsomaan suoraan eri kokojen vuokraushinnat.

Sopimusta tehtäessä veloitamme alkavan kuukauden vuokran.

Varastoihin pääsee sisälle kulunvalvontakortilla, jonka pantti on 10€. Pantti palautetaan takaisin, sitten kun palautat kortin meille takaisin.

Hyvänä nyrkkisääntönä voi pitää, että varaston koko olisi hyvä olla vähintään 12% asunnon pinta-alasta. Muistathan ottaa myös mahdolliset häkkivarastosta / autotallista tulevat tavarat huomioon.

Esimerkiksi:

  • 35 m² yksiö tarvitsee 4 m² ->
  • 50 m² kaksio tarvitsee 6 m² ->
  • 75 m² kolmio tarvitsee 9 m² ->
  • Omakotitalo tarvitsee alk. 15 m²

Autamme myös mielellämme oikean varasto koon arvioinnissa. Meidät tavoittaa puhelimitse 0400 577 477 tai sähköpostitse info@savonvarastovuokraus.fi

Pienvarastoja löytyy 2 – 20 m², joista 7 m² saakka löytyy jopa puolen neliön välein ja siitä eteenpäin neliön välein.

Myös isompia varastotiloja löytyy, kysy lisää 0400 577 477.

Sopimuksen tehtyänne saatte mukaan kulkukortin, jolla pääsette kulkemaan varastolle joka päivä klo. 05.00 – 23.00 omien aikataulujen mukaisesti.

Varaston pystyy irtisanomaan puhelimitse 0400 577 447 tai lähettämällä sähköpostia info@savonvarastovuokraus.fi.

Irtisanomisaika on 1 kk. Irtisanomisaika lähtee aina käyntiin siitä päivämäärästä mikä teillä on varaston aloituspäivämäärä.

Esimerkiksi:

Jos nyt on 11.12.2015, irtisanotte varaston ja aloituspäivämäärä teillä on ollut 18.8.2015 niin irtisanomiskuukausi lähtee käyntiin seuraavasta 18. päivästä, eli 18.12.2015. Tästä kuukausi eteenpäin on irtisanomiskuukausi ja varasto on teillä käytössä 17.1.2016 saakka.

Irtaimistoa ei ole erikseen vakuutettuna, vaan jokainen halutessaan vakuuttaa itse tavaransa. Esimerkiksi kotivakuutukseen pystyy liittämään varaston vakuutuksen ja yleensä vakuutusyhtiöön riittää vain ilmoitus varaston osoitteesta. Varmista vakuutuksesi omasta vakuutusyhtiöstä.

Varastojen minimi vuokra-aika on yksi kuukausi. Kuukauden jälkeen varaston jatkon pystyy sopimaan päivälleen oman tarpeen mukaisesti.

Maksimi vuokra-aikaa ei ole, joten varastoa voi pitää jatkuvana esimerkiksi kausivaatteiden / urheiluvälineiden säilytykseen.

Varastoon tarvitset oman riippulukon, jolloin pääsy omaan varastoon on vain teillä.

Mikäli teillä ei ole valmiiksi riippulukkoa, lukon voit ostaa myös meiltä sopimuksen teon yhteydessä.

Yleensä monenlaisia varastokokoja löytyy nopeallakin aikataululla hyvin vapaana. Varmistaaksesi kuitenkin sopivan varaston saanti kannattaa sopimus tulla tekemään 2 – 3 viikkoa ennen varaston tarvetta. Sopimus laitetaan aina alkamaan siitä päivämäärästä kun varaston tarve alkaa, näin ei ylimääräisiä kuluja pääse syntymään.

Sopimusta tehtäessä aloitusmaksut voi maksaa pankkikortilla, luottokortilla tai käteisellä.

Jatkossa varastosta tulee lasku paperilaskuna, verkkolaskuna tai sähköpostilaskuna.

Meidän kanssa samoissa tiloissa toimivalta Savon Vuokrapisteeltä pystyt vuokraamaan muuttolaatikot sekä peräkärryt. Näitä tarvittaessa soita 040 542 5998 tai lähetä viestiä info@savonvuokrapiste.fi